arrow

Overnacht in Hotel Stairway to Heaven!

Het kunstwerk op Landgoed Vennebroek is te huur buiten de openingstijden van Into Nature art expedition. Inchecken is mogelijk vanaf 18 uur. Het ontbijt staat de volgende ochtend om 8 uur voor je klaar. Voor 10 uur ’s ochtends moet er worden uitgecheckt. Een ontbijt kan worden besteld voor extra 15 euro per persoon.

Taturo Atzu houdt er als kunstenaar van om je als kijker op het verkeerde been te zetten. Dat doet hij vooral door de context van objecten te veranderen. Zo zette hij lantaarnpalen op zijn kop, stapelde hij slaapkamermeubilair op elkaar of takelde hij doodgewone huisjes op fabriekspijpen. Hij laat het publiek zo op een andere manier kijken naar de omgeving die ze al goed denken te kennen. Atzu is vooral ‘wereldberoemd’ door zijn tijdelijke ingrepen bij architectonische objecten, standbeelden of monumenten. Zo werd er om het standbeeld van Columbus in New York een penthouse gebouwd waar je in rond kon lopen. Het project van Atzu bij De Til kwam mede tot stand met hulp van Jorritsma Bouw en het Martini Ziekenhuis.

Wil je overnachten in een uniek kunstwerk aan het water? Reserveer dan nu via: hotel@intonature.net. Kijk hier voor meer foto's van De Til. Foto's zijn van Harry Cock